NUESTRAS FILIALES

НАШИТЕ ПОДРУЖНИЦИ

Ние сме дел од Maderoterapia Global, водечка светска компанија за терапија со дрво.Нашата цел е да ја донесеме Мадеротерапијата низ целиот свет. Континуирано работиме нашиот метод и нашите производи да стигнат до сите земји и да можеме да го пренесеме нашето знаење.

КАДЕ СМЕ ЛОЖЕНИ НИЕ МОМЕНТАЛНО?

Дали сакате да се придружите на Maderoterapia Global?

%d bloggers like this: