CURSO BEAUTY

Курс по мадеротерапија за убавина

Мадеротерапија за тело + Мадеротерапија на лице

Нашата обука за мадеротерапија за убавина ги обучува нашите студенти cо нашата ексклузивна методологија, учејќи ги основите на телото, Мадеротерапија и вовед во мадеротерапијата на лице. Нашата техника, природна и не-инвазивна. Комбинирајте ги нашите инструменти со уникатни маневри и тоа е најбараниот курс од нашите студенти од целиот свет.

Нашите алатки се специјално дизајнирани да се прилагодат на контурите на луѓето со цел да се постигнат најдобри резултати.

Во целиот наш тренинг го следиме нашиот метод 'BS' базиран на 'неинвазивната' филозофија, бидејќи најважна работа е благосостојбата и грижата за телото.

curso-maderoterapia-corporal-y-facial

Што вклучуваат нашите обуки?

CERTIFICADO-MADEROTERAPIA-CURSO-BEAUTY-MADEROTERAPIA

ДВОЈНА СЕРТИФИКАТ

ПРИРАЧНИК ЗА ОБЈАСНУВАЊЕ

KIT-CORPORAL-MADEROTERAPIA-CURSO-BEAUTY-CORPORAL-Y-FACIAL-ESPAÑA-GLOBAL

КОМПЛЕТ ЗА ИНСТРУМЕНТИ ЗА ТЕЛО

KIT-FACIAL-CURSO-BEAUTY-CORPORAL-FACIAL-MADEROTERAPIA

КОМПЛЕТ ЗА ИНСТРУМЕНТ ЗА ЛИЦЕ

Што ќе научите?

- Вежбајте со вистински модели
- Наш сопствен метод „БС“ заснован на „неинвазивна“ филозофија
- 2-часовна теоретска обука
- Терапија со дрво на телото и започнување со терапија со дрво за лице.

PRÓXIMAS FECHAS

CURSO BEAUTY MADEROTERAPIA CORPORAL + FACIAL

350€

CURSO BEAUTY MADEROTERAPIA CORPORAL + FACIAL

350€

CURSO BEAUTY MADEROTERAPIA CORPORAL + FACIAL

350€

CURSO BEAUTY MADEROTERAPIA CORPORAL + FACIAL

350€

%d bloggers like this: